Снимка: Нова ТвЦентралната избирателна комисия (ЦИК) напомни как могат да гласуват

...
Снимка: Нова ТвЦентралната избирателна комисия (ЦИК) напомни как могат да гласуват
Коментари Харесай

Ето как могат да гласуват всички, които учат в различно от населеното място по постоянния им адрес

Снимка: Нова Тв

Централната изборна комисия (ЦИК) напомни по какъв начин могат да гласоподават всички, които имат право дадат своя глас, само че учат в друго от обитаемото място, което им е по непрекъснат адрес, написа izbori.bg.

Учениците и студентите, постоянно образование, могат да упражнят правото си на глас в обитаемоте места, в които учат, когато те са разнообразни от обитаемото място по непрекъснатия им адрес. Те сами могат да изберат в коя секция ще гласоподават. Не е нужно да подават заявки, че ще трансформират изборната си секция по отношение на адресната регистрация по персонална карта.

В изборния ден би трябвало да показват на секционната изборна комисия годна ученическа брошура или студентска брошура със удостоверен учебен срок или увещание и да попълнят декларация по пример, предоставена от СИК, обясниха от ЦИК.

Припомняме ви, че на 26 май (неделя) България избира членовете за Екологичен потенциал.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР